Seminarer og udda

Under de nuværende omstændigheder er det ikke muligt for os at gennemføre vores populære seminar for Allard AFO eller for andre produkter i vores sortiment. Vi kan dog tilbyde individuelle produktvisninger digitalt via TEAMS eller andre digitale kanaler. Hvis du er interesseret i et bestemt produktområde og ønsker at komme i kontakt med en af vores produktspecialister, bedes du kontakte kundesupport 43 96 66 99 eller info@camp.dk.

Uddannelse er en vigtig del af Camp Scandinavias virksomhed. Formålet med vores seminarer er at vise forskellige løsninger og muligheder, der kan bidrage til at give dig som arbejder i team, nye indtryk, idéer og værktøj til et vellykket behandlingsresultat. Camp Scandinavias foredrag kan f.eks. være baseret på patient sager, der fremhæver løsninger til forskellige målbehov. En af vores mest populære uddannelser er vores seminar udført i samarbejde med Autoriseret Fysioterapeut Jessica Parnevik-Muth med henblik på det normale gangmønster som kobles sammen med produkterne i Allard AFO.

Herunder annonceres kommende seminarier. Klik på det seminar du er interesseret i for mere information. Her kan du også tilmelde dig.

På nuværende tidspunkt er der ikke planlagte seminarier.