Velkommen til Camp Scandinavia

Camp Scandinavia er en af Nordens førende producenter af ortopædiske ortoser. I over 70 år har vi forsynet markedet med innovative produkter og etableret os som en pålidelig og respekteret aktør i branchen.

Alle bør være i stand til at leve deres liv fuldt ud, uanset hvilke mobilitetsudfordringer de står over for. Gennem vores motto Support for Better Life bestræber vi os på at bidrage til netop det. Vores forretningskoncept er klart: Vi vil tilbyde vores kunder merværdi gennem innovative produkter, der understøttes af viden, kreativitet og lokale rødder. Vores ambition er at fortsætte med at lede udviklingen inden for ortoser.

Vores historie
Vi er stolte af at være en familieejet virksomhed med stor erfaring inden for produktudvikling, træning og salg. I 2024 fylder Camp Scandinavia 70 år - læs om vores historie, vores produktudvikling og vores engagement her.

En del af Allard Support

Camp Scandinavia er en produktudviklings- og salgsvirksomhed og en del af Allard Support for Better Life-koncernen. Allard Support har i øjeblikket omkring 400 medarbejdere over hele verden. Det globale hovedkontor ligger i Helsingborg, Sverige på den samme grund, som Camp Scandinavia flyttede til for lidt over 50 år siden. Der er lagre og supportfunktioner som kundesupport, økonomiafdeling, marketingafdeling, HR og IT.

Læs mere om Allard Group

Camp Clinic

Læs mere om Camp Clinic Danmark, vores nye Bandageri i Danmark.

 

Læs mere

Arbejde hos os

Vi er altid interesserede i at komme i kontakt med kyndige og entusiastiske personer, der kan styrke vores team. Hvis du er interesseret i at blive en del af vores virksomhed, kan du læse mere her.

Arbejde hos os

Miljø

Camp Scandinavia var en af de første virksomheder i vores branche til at opnå ISO 9001:2015-certificering. Derefter opgraderede vi med ISO 13485:2016. Sidste år modtog vi miljøcertificeringen ISO 14001:2015, som også omfatter udvikling, fremstilling, indkøb, markedsføring, salg og distribution af medicinsk udstyr.

Læs mere om miljøet