Allard Support For Better Life!

Koncernen, ”Allard Support For Better Life”, består af mange forskellige dele, som her præsenteres. Peter Allard ejer 100% ejer og er CEO. Koncernen har ca. 300 medarbejdere.

Salgsselskabet, der indgår i koncernen, er Camp Scandinavia i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Øvrige markeder er Allard USA, Allard UK, Camp Mobility i Finland og Alfimed i Norge. Ved export uden for Skandinavien opererer virksomheden under mærket Allard INT. Mindre lagere er placeret i de forskellige enheder og hovedlageret ligger i Helsingborg. 

Koncernen har produktionsenheder i Kina (tekstile ortoser), Irland (rygortoser efter individuelle mål og scanning) og i Malmø (kulfiberproduktion).

I koncernen indgår også patientrelaterede virksomheder. Camp Pro Ortopædteknik, med base på Sophiahjemmet i Stockholm og med afdelinger i Malmø og Uppsala, har udelukkende fokus på levering af ortopædiske hjælpemidler i henhold til aftaler med Region Stockholm og Region Uppsala samt til forsikringsselskaber og andre private operatører. På Sophiahjemmet er der også klinikker i neurologi og neurologisk rehabilitering, både fysioterapi og lægekonsultation. Også i Finland og Danmark udføres ortopædiske aktiviteter gennem Camp Clinic.

Hovedkontoret ligger i Helsingborg, hvor der er supportfunktioner som IT, Strategisk Udvikling, Produktudvikling, Finansielle Funktioner og HR.

Allard Support For Better Life's produktudviklingsafdeling har base i Helsingborg og Stockholm. Dette team er opbygget med personer der har stor erfaring i ortopædteknik og fysioterapi samt designere, der arbejder med mønstre og valg af materialer. Målet er at have medarbejdere med forskellige kvalifikationer og baggrunde indenfor produktudvikling. Dette for at sikre, at vores udviklingsprojekter er godt forankret i den virksomhed, hvor de skal anvendes og at forbindelsen til brugeren er så stærk som muligt. De kliniske dele af virksomheden giver os gode muligheder for at sikre funktion og pasform tidligt i udviklingsprocessen. 

Ønsker du at kontakte "Allard Support for Better Life", kan du maile; info@allardsupport.com

Peter Allard, CEO för Allard Support for Better Life!