Vidste du, at X-LITE® ikke kun anvendes til medicinsk brug?

3 dec 2020

Varaform er navnet på de X-LITE® produkter, som anvendes til forskellige kreative formål, f.eks til masker og skulpturer på teater og filmscener.

Vet-LITE er en produktserie indenfor X-LITE® familien, der henvender sig til veterinærbehandlinger, når dyr, store som små, har brug for gipsapplikationer. Materialet er perfekt til formålet, da det nemt kan anvendes uden handsker og ventilation, uanset hvor du er i dyrlægeklinikken.

Vores mål er at levere kvalitetsprodukter, der lever op til vores kunders forventninger, samtidig med at vi lever op til de nye udfordringer i den verden, vi lever i, nemlig økologi og miljø. Vores produkter er giftfri og komposterbare. Det er sikkert at arbejde med X-LITE®, selv for gravide og  personale med allergi – f.eks. astma. Materialet kan påføres uden brug af handsker eller specielventilation og kan saves op uden at skabe farligt støv.

Vil du læse mere om X-LITE® familien og vores virksomhed Runlite i Belgien, hvor X-LITE® er fremstillet, så besøg vores spændende nye Runlite hjemmeside; www.runlite.com.