To nye serier indenfor tekstile rygortoser!

7 dec 2020

Smerter og problemer i rygsøjlens lændedel er et meget almindeligt problem som ofte påvirker vores livskvalitet. En rygortose kan være en del af behandlingen og rehabiliteringen. Camp Scandinavia har et komplet sortiment af rygortoser og korsetter til relaterede diagnoser og formål. Nu lancerer Camp to nye serier indenfor tekstile rygortoser!

ELCROSS®LUX er en serie af medium-stabile rygortoser fremstillet i det innovative "Resistex® Carbon" -materiale, der holder kroppen kølig og komfortabel. Materialet er antistatisk, har temperaturregulerende egenskaber, transporterer fugt væk fra kroppen og er Øko-Tex 100 certificeret. I serien findes fem forskellige rygortoser til forskellige diagnoser og behov.

Camp® ONE er en serie stofkorsetter i tre forskellige højder, lavet i et stabilt og slidstærkt materiale. Korsetterne kan tilpasses ønsket kompression og stabilitet med deres dobbelte trækbånd og de indsyede plastfjedre. De har også åbne kanaler til to ekstra stabile formbare skinner i ryggen (medfølger produktet). Materialets fleksibilitet giver stor følsomhed, hvilket gør, at modellerne er velegnet til både lige og taljeret figurtype. Camp®ONE er fri for latex.

For mere information se vores hjemmeside; www.camp.dk/produkter/korsetter