Først og fremmest vil vi gerne takke jer alle der under året som er gået, har givet os tilbagemeldinger og forslag af forbedringer i vores kundeundersøgelse og også direkte til vores produktspecialister og kundesupport. Kundeundersøgelsen har fortalt os at begge er i høj kurs på både service og kompetence. Det er en stor inspirationskilde for os at satse på alle som arbejder i vores organisation. Vi forstår, at du som kunde sætter stor værdi på personlig service og høj faglig kompetence hos dine leverandører! Vi fortsætter med at fokusere på vores kvalitetssystem og gennem dette forsøger at forstå hvad der er mest vigtigt for dig som kunde.

Nu hvor ToeOFF®-produkterne har været på markedet i over 20 år og vi har produceret over en million enheder,
har vi valgt at samle disse produkter under navnet ALLARD AFO.

Vi har derfor lanceret vores egen hjemmeside; www.allardafo.com. Her kan du læse om de forskellige produkters historie og de 40 vigtigste årsager til at du skal vælge Allard AFO. Vi vil også lancere flere nyheder i Allard AFO i 2018

Yderligere satsninger udover dem, der er forbundet med neurologisk skade, videreudvikling af Elements Body og flere lanceringer af bløde ortoser, er vi i begyndelsen af 2017 også begyndt at arbejde med ortoser til sårbehandling ved Diabetes. Med lanceringen af den unikke SBI Walkern har vi nu et komplet produktsortiment for ankel / fod ortoser samt aflastningssåler fra den anerkendte producent Salvatelli Srl fra Italien.

Vi ser frem til de udfordringer, der vil komme i 2018 og yderligere bidrage til
”Support for better life”

© 2018 Camp Scandinavia • All Rights Reserved