Camp Scandinavia i udvikling!

Personale
I efteråret 2018 har vi gjort forstærkninger på salgssiden. Vi er vokset med yderligere produktspecialister i Sverige, Norge og Danmark. Baggrunden er at give dig som kunde en bedre opfølgning og samtidig som vi har udvidet med yderligere produktgrupper, ser vi, at tiden er inde til at have flere ressourcer på markedet. Vi håber, at du som kunde sætter pris på den udvidede service, og at produktspecialisterne er velkomne til at besøge dig. Selvfølgelig vil vi bevare vores værdsat kundesupport i de enkelte lande, der med glæde modtager dine opkald på de respektive lokale sprog.


Kvalitet
Når det vedrører vores kvalitetssystem, fortsætter arbejdet. Camp Scandinavia var en af de første virksomheder i vores branche som modtog 9001:2015-certificering. Nu er vi på forkant igen og vores certificering er opgraderet til at omfatte den nye ISO 13485:2016. Desuden er vi i en fase med de nye krav, som MDR vil stille til os, og vi vil være klar i tide til denne overgang. Nu er selve certificeringen ikke selve målet, men det vigtigste er at sikre, at vi overholder alle de love og bestemmelser der findes, samtidig med at vi giver vores kunder en kvalitet, som du ser som en merværdi. Vi arbejder derfor videre på dette i løbet af 2019 og vil blandt andet foretage nye kundeundersøgelser.


Nye produkter
På produktsiden har vi i efteråret 2018 præsenteret en række nyheder. I produktserien Allard AFO lancerede vi ToeOFF® flow. Denne har en lavere hælhøjde, øget fleksibilitet i sagitalplanet og en smidigere afvikling. Vi lancerede også en helt ny serie af rigide knæortoser fra selskabet VQ Ortho Care. Sortimentet har flere OA ortoser og en række ligamentortoser med nogle unikke egen-skaber. Alle disse produkter er i kataloget. I løbet af 2019 vil vi præsentere en række nye produkter inden for Ortosekomponenter, Allard AFO og yderligere nyheder i SOT-sortimentet til hænder.


Alt dette gør vi for at bidrage til:

”Support for better life”

© 2020 Camp Scandinavia • All Rights Reserved