Seminar

Uddannelse er en vigtig del af Camp Scandinavias virksomhed. Formålet med vores seminarer er at vise forskellige løsninger og muligheder, der kan bidrage til at give dig som arbejder i team, nye indtryk, idéer og værktøj til et vellykket behandlingsresultat. Camp Scandinavias foredrag kan f.eks. være baseret på patient sager, der fremhæver løsninger til forskellige målbehov. En af vores mest populære uddannelser er vores seminar udført i samarbejde med Autoriseret Fysioterapeut Jessica Parnevik-Muth med henblik på det normale gangmønster som kobles sammen med produkterne i ToeOFF Familien.

Herunder annonceres kommende seminarier. Klik på det seminar du er interesseret i for mere information. Her kan du også tilmelde dig.

 • Når/Hver: Torsdag 26. mars 2020, Thon Hotel Vika Atrium, Munkedamsveien 45, 0250 Oslo

  Tilmeldning senest : 24. februar 2020

  Forelæsere: Frøydis Stenhaug, Off. godkjent ortopediingeniør og produktspesialist i Camp Scandinavia AS. Nicholas LeCursi, Vice President of Service and Chief Technology Officer at Becker Orthopedic.

  invitation/program: download invitationen her

  Tilmeld
 • Når/Hver: Onsdagen den 26 mars 2020, PiperskaMuren, Scheelegatan 14, Stockholm

  Tilmeldning senest : 24:e februari 2020

  Forelæsere: Johan Thunberg, Leg. Fysioterapeut och produktspecialist hos Camp Scandinavia. Nicholas LeCursi, Vice President of Service and Chief Technology Officer at Becker Orthopedic.

  invitation/program: download invitationen her

  Tilmeld
© 2020 Camp Scandinavia • All Rights Reserved